Eagles News: ESPN rangschikt Jalen Hurts als de op een na beste quarterback van de 2020 NFL Draft

Laten we naar de Philadelphia Adelaars koppelingen …

Ranking 2020 NFL draft QB’s: Burrow, Tua, Herbert, Hurts – ESPN+
De eerste van het bord is dezelfde man die er in 2020 als eerste uitkwam: Joe Burrow. Zijn nauwkeurigheid, besluitvorming en vermogen om snel te verwerken is buitengewoon voor een speler die zo vroeg in zijn carrière staat. Hij is hersteld van de ernstige knieblessure die hij opliep als rookie en we hebben hem grote stappen zien maken. Hij speelt al langer op supersterniveau dan alle andere passanten op deze lijst. Burrow is de oudste, wat hem een ​​beetje pijn doet, maar het enige wat hem ontbreekt is elite armkracht. De eerste keuze was krijt, maar de tweede ziet Jalen Hurts het bord opvliegen en de drie andere eerste ronde-keuzes uit 2020 passeren. (Jordan Love werd ingenomen door de Packers op nummer 26.) De gestage maar spectaculaire ontwikkeling van Hurts in de loop van zijn carrière spreekt zowel zijn arbeidsethos als zijn talent aan. Hij heeft bewezen dat de zorgen over zijn mechanica of slagvaardigheid van vóór het ontwerp geen probleem zijn. Ik zou me een beetje zorgen maken als hij zoveel treffers zou krijgen als loper en passer, maar hij heeft een schoner blessureverleden dan Tagovailoa en Herbert.

Odell Beckham Jr. naar de Eagles? – BGN
‘Bij welk team gaat Odell Beckham Jr. tekenen?’ is de laatste tijd een vervelende, veelbesproken vraag, nu de free agent wide receiver zich opmaakt voor een terugkeer naar het voetbal na een ACL-blessure in de Super Bowl. OBJ begon eind vorige week met het bezoeken van teams, eerst met de Buffalo Bills voordat hij doorging naar de New York Giants en vervolgens de Dallas Cowboys. Het leek onvermijdelijk dat OBJ een deal zou sluiten met Dallas, gezien alle flirt daar. Maar dat lijkt nu nog niet zo zeker. Tijdens een bezoek aan de Cowboys werd een rapport uitgelekt over hoe OBJ dit seizoen misschien niet klaar is om te spelen. Jerry Jones gaf geen duidelijk antwoord toen hem werd gevraagd naar de beschikbaarheid van OBJ dit jaar. En dus is het niet helemaal duidelijk wat de toekomst biedt voor OBJ. Maar blijkbaar is een team dat hij niet eens heeft bezocht (althans voor zover het algemeen bekend is) in de mix om hem te contracteren. De Philadelphia Eagles.

NFC East Mixtape Vol.87: Niemand verloor vorige week omdat we een gelijkspel hadden! – BGN-radio
Brandon Lee Gowton (@BrandonGowton) en RJ Ochoa (@rjochoa) bespreken de grootste verhaallijnen in de divisie.

NFL QB Index, week 14: Joe Burrow klopt op de deur van de top drie; Tom Brady doet Tom Brady-dingen – NFL.com
2) Jalen doet pijn. Het gezicht van de meest veelzijdige aanval van de competitie, Hurts kan het allemaal. Een week nadat hij de Packers 157 meter lang had gejaagd – het leidende deel van Philly’s 363 grondwerven tegen een winderige Green Bay-outfit – demoraliseerde Hurts de verdediging van Tennessee gedurende 380 meter door de lucht in een vuurwerkshow met in de hoofdrol een wraakzuchtige AJ Brown. Met een aanval die op de vierde plaats staat in yards per rit en op de tweede plaats in punten per mars – en, met grote dank aan Hurts, eerste in grondspel DVOA – is Philly’s tweedejaars starter veel meer dan een levensvatbare MVP-kandidaat. Hij is helemaal klaar voor een team dat een jaar geleden zijn toekomst als prof nog aan het evalueren was. Zijn groei is verbluffend.

Voorspelling van de NFL MVP van 2022: Hier komt Bengals QB Joe Burrow – PFF
QB Jalen doet pijn, Philadelphia Eagles. Statistieken week 13: 68,2 PFF-cijfer | 0,46 EPA per spel. Seizoen tot nu toe: 87,0 PFF-cijfer | 0,13 EPA per spel. Net toen het leek alsof de wielen er een beetje af zouden vallen, is de Eagles-aanval begonnen aan een indrukwekkend stuk spel. Hurts is absoluut een kracht waarmee rekening moet worden gehouden in de MVP-race. De herkansing met de Cowboys in week 16 zal waarschijnlijk een grote rol spelen in het aantal MVP-stemmen dat hij ontvangt.

Spadaro: Jalen Hurts staart deze zondag naar Giant Challenge – PE.com
De datum was 28 november 2021, en in de mist van een zware 13-7 nederlaag bij de New York Giants, door de bittere gevoelens van het verlies, plaatste Eagles quarterback Jalen Hurts zichzelf op de voorgrond en nam de verantwoordelijkheid. “Vandaag heb ik ons ​​in een slechte situatie gebracht met die omzetten die ik in de eerste helft had, vooral toen ik naar binnen ging met de mogelijkheid om punten te pakken voor rust”, zei Hurts, die drie onderscheppingen gooide en 14-van-31 ging voor 129. yards, eindigend met een 17,5 quarterback rating. “Het is iets dat we moeten overwinnen en dat zullen we ook doen.” Sinds die wedstrijd zijn de Eagles 15-2 in het reguliere seizoen, hun verlies een wedstrijd van eind 2021 tegen Dallas en een verlies tegen Washington na een 8-0 start dit seizoen. Hurts heeft die hapering in het MetLife Stadium ruimschoots overwonnen, aangezien zijn seizoen op Meest Waardevolle Speler-niveau op zondag werd voortgezet met een NFC Offensive Player of the Week-optreden – 380 passing yards, 3 touchdowns in de overwinning op Tennessee – voor een tweede opeenvolgende zondag. En sinds die dag bij de Giants, iets meer dan een volledig kalenderjaar tot op heden, hebben de Eagles hun identiteit in de aanval gevonden. Het heeft natuurlijk wat tijd gekost, want er is een lange leerperiode wanneer een nieuwe technische staf het schema komt leren aan een quarterback in zijn eerste volledige seizoen als starter en de stukken rond de quarterback enige tijd nodig hebben om precies goed te passen. .

Eagles at Giants: vijf wedstrijden om naar te kijken – PhillyVoice
De Eagles hebben afgelopen zondag een gezamenlijke inspanning geleverd om een ​​jonge groep Titans-hoekschoppen aan te vallen. AJ Brown en DeVonta Smith reageerden door te combineren voor 13 vangsten voor 221 yards en 3 TD’s. De Giants hebben dit jaar een behoorlijke passverdediging gespeeld, met slechts 6,6 meter per passpoging. Maar ze zijn niet goed uitgerust om de aanval van Brown, Smith en de rest van de Eagles te stoppen. Nog een laatste korte opmerking: de beste verdedigende speler van de Giants dit seizoen was DT Dexter Lawrence (54 tackles, 6 zakken, 20 QB-hits). Hij moest zondag 77 (!) snaps spelen in een verlengingswedstrijd tegen de Commanders, dus hij is deze week misschien niet erg fris.

Week 14 NFL-keuzes tegen de verspreiding – The Ringer
Het plan van de Titans tegen de Eagles vorige week was om Jalen Hurts langzaam te haasten en hem niet te laten klauteren. Dat pakte niet zo goed uit. Het was waarschijnlijk de meest complete overwinning van de Eagles van het jaar. Ze domineerden vooraan aan beide kanten van de bal. Ondertussen brachten de Giants de Commanders gelijk in verlengingen. Ze zijn -110 om de play-offs te halen, volgens FanDuel, wat neerkomt op een kans van ongeveer 52 procent. Houd de pas van de Giants in de gaten over het traject. Als ze Kayvon Thibodeaux, Azeez Ojulari, Dexter Lawrence en Leonard Williams (die de wedstrijd van vorige week verliet met een nekblessure) gezond kunnen krijgen, heeft die groep de kans om tegenstanders in de problemen te brengen. Het is een divisiespel en over het algemeen vind ik het leuk om Brian Daboll als een underdog te beschouwen. Maar het gebrek aan talent van de Giants bij brede ontvanger en corner is hier een grote factor. Ik hou van de Eagles door een touchdown. De keuze: Adelaars (-6,5)

Enquête in de kleedkamer van Eagles: Stafleden achter de schermen maken indruk – The Athletic
Fletcher Cox: “(Player resource coordinator/adjunct-directeur van player engagement) Miss Kathy Mair. Ze is zoals de moeder van iedereen. En (senior director of player engagement) Paul Lancaster. Spelersontwikkeling en mevrouw Kathy, ze helpt de spelers met een heleboel dingen en neemt gewoon de druk weg van een aantal jongens, vooral de jongere jongens. Ik denk niet dat veel mensen beseffen hoe zwaar haar werk is. Zeker altijd dankbaar voor haar. Denk er eens over na, jongens komen hier en zij helpt hen verblijfplaatsen te vinden, om ervoor te zorgen dat alles echt wordt geregeld. Dat is een factor waarover u zich geen zorgen hoeft te maken als u hier aankomt. Kathy staat altijd achter je.”

Bradberry klaar voor Giants en wat zijn toekomst ook in petto heeft – NBCSP
Vanwege hoe goed hij speelt, zou Bradberry dit voorjaar de bank kunnen breken in de weg van een enorm contract in gratis bureau. En de Eagles, die al een dure deal hebben met Slay, kunnen het zich misschien niet veroorloven hem te houden. Bradberry zei dat hij denkt dat zijn waarde op dit moment “behoorlijk hoog” is en dat is moeilijk te betwisten. ‘Ik sta ervoor open om hier te blijven,’ zei Bradberry. “Zoals ik al zei, aan het eind van de dag zal het eerst zakelijk zijn. En het moet logisch zijn dat ik hier blijf. En ze moeten natuurlijk ook willen dat ik hier blijf.” Terwijl Bradberry zei dat de kans om voor een winnend team te spelen – en de Eagles zijn duidelijk een winnend team – zeker een rol zal spelen bij zijn beslissing, doet het feit dat hij zei “business first” het zeker lijken alsof er geen korting zal zijn voor zijn diensten. in 2023. En de Eagles hebben na het seizoen 2022 een heleboel in afwachting van vrije spelers om zich zorgen over te maken.

Hoe de Philadelphia Eagles en Philly’s Music Scene hun krachten bundelden op een kerstalbum – Stereogum
Hall rekruteerde vervolgens een all-star team van Philly-muzikanten om op A Philly Special Christmas te spelen, waarbij hij vrienden en connecties inschakelde uit zijn laatste twee decennia die in Philadelphia woonden en optraden. Het aantal stambomen op deze lijst is verbluffend. Het bevat niet alleen enkele van Hall’s kameraden in de Drugs, waaronder Eliza Hardy Jones en Robbie Bennett, maar het is ook een hitlijst van enkele van Philly’s beste, waaronder Zach Miller van Dr. Dog, Brandon Beaver van MeWithoutYou, Randy Huth van Pissed Jeans, Jon Wurster, Lady Alma, Marshall Allen van Sun Ra Arkestra en Rob Hyman en Eric Bazilian van de Hooters. Van soul tot indierock tot jazz, bijna elke hoek en spleet van de muziekscene in Philadelphia is hier vertegenwoordigd. En in het middelpunt van dit alles staat Charlie Hall, die de drums op de plaat produceerde en speelde. “Charlie’s grote talent in deze wereld is het verbinden van mensen”, zegt Eliza Hardy Jones, de multi-instrumentalist van War On Drugs en zanggoeroe van A Philly Special Christmas. “Iedereen die we hierbij betrokken hebben, vertegenwoordigt iets speciaals aan Philadelphia.”

De beste zet van Odell Beckham Jr. zou zijn om in 2022 te spelen, vergeet 2023 – PFT
Ja, hij heeft de Bills, Giants en Cowboys bezocht. Maar als hij besluit een deal te tekenen voor de rest van het seizoen, kan hij de Chiefs of de Eagles overwegen – teams die waarschijnlijk tot ver in januari zullen spelen. Teams met genoeg getalenteerde ontvangers om ervoor te zorgen dat hij gunstige matchups krijgt. Teams met coaches die slim genoeg zijn om hem wijd open te krijgen. Teams met quarterbacks die goed genoeg zijn om hem de bal te bezorgen. Dit is misschien wel de enige manier om het soort contract te krijgen dat hij wil in 2023. Momenteel ziet het er niet naar uit dat iemand hem iets zal geven dat uitkomt op $ 20 miljoen per jaar totdat hij laat zien dat hij kan spelen. Dus dat is de situatie waarmee Beckham wordt geconfronteerd. Hij vindt het misschien niet leuk, maar het is misschien wel zijn beste optie. Nu afspelen. Speel goed. Krijg later betaald.

Cowboys vs Texans blessurerapport (woensdag): Tyron Smith oefent, ziekte houdt Kelvin Joseph buiten – Blogging The Boys
De Cowboys willen deze week hun winnende manieren voortzetten tegen de Houston Texans en hebben belangrijk nieuws om de week te beginnen. Op woensdag begon All-Pro aanvallende lineman Tyron Smith aan zijn periode van 21 dagen om terug te keren naar de actieve selectie door deel te nemen aan trainingen. Smith liep deze zomer een hamstringblessure op, maar is hersteld en lijkt op de goede weg te zijn om dit seizoen te spelen.

The 5 O’Clock Club: Zou je dit buiten het seizoen inruilen voor Aaron Rodgers? – Hog’s Haven
Aaron Rodgers is een quarterback die ontvangers en een verdediging nodig heeft. De commandanten hebben een team dat zo goed als volledig is samengesteld, maar een team dat het belangrijkste onderdeel mist: een quarterback van het hoogste niveau. Ze samenvoegen zou wel eens de formule kunnen zijn voor een kampioenschapsseizoen in 2023. Ron Rivera lijkt de perfecte hoofdcoach voor een zenuwachtige, schurende man als Rodgers, en het is gemakkelijk voor te stellen hoe # 12 de aanval van Scott Turner zou kunnen veranderen.

NFL playoff-scenario’s voor week 14 – SB Nation
De stretchrun naar de play-offs is begonnen in de NFL. Nu de kalender is omgedraaid naar december, hebben we het deel van het seizoen bereikt waarin teams playoff-plaatsen kunnen afsluiten. Sommige teams hebben gewoon een overwinning nodig, terwijl sommige teams een playoff-plek kunnen veroveren met een overwinning, samen met wat hulp. Hier zijn de playoff-scenario’s voor week 14 van het NFL-seizoen, samen met informatie over elke betrokken wedstrijd. We kunnen beginnen in de AFC, met Patrick Mahomes en de Kansas City Chiefs.

The Golics, en de meest betekenisvolle divisiewedstrijd in week 14 – The SB Nation NFL Show
Deze week bespreken Rob “Stats” Guerrera, Kyle Posey en Justis Mosqueda op de SB Nation NFL Show de meest betekenisvolle divisiewedstrijd in week 14. Stats gaat ook met Mike Golic senior en Mike Golic junior zitten om de toestand van de NFL te bespreken vóór week 14.

Informatie over sociale media:

BGN Facebook-pagina: Klik hier om onze pagina leuk te vinden

BGN-Twitter: Volg @BleedingGreen

BGN-Instagram: Volg @BleedingGreenInsta

BGN-manager: Brandon Lee Gowton: Volg @BrandonGowton

BGN RadioTwitter: Volg @BGN_Radio

Leave a Comment